Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - már biztosan nem fogják elcsúsztatni

|

A Take-Two elnöke biztosított minket afelől, hogy a Red Dead Redemption 2 őszi megjelenése be van betonozva.

Hirdetés

Az előző generáció egyik legnagyobb klasszikusának folytatása, a Red Dead Redemption 2 az év egyik legjobban várt címe, amelyről ugyan még nem tudni, hogy jön-e és ha igen, mikor PC-re, viszont egy dologban biztosak lehetünk: még idén meg fogjuk kapni. 

Hirdetés

A játék már 2010 óta készül és tavaly májusban már belefutottak a fejlesztők egy nagyobb csúszásba, így pár hónappal a megjelenés előtt nem ártanak a  biztató szavak. A Rockstar Games anyavállalatát, a Take-Two Interactive-ot vezető Strauss Zelnick pedig a CNBC-nek intézve a szavait kijelentette: megesküszik rá, hogy a Red Dead Redemption 2 meg fog jelenni októberben. Zelnick azt is hozzátette, hogy mikor azt mondja, megesküszik, azt úgy kell érteni, hogy a Rockstar Games több mint ezer munkatársa esküszik erre. 

Nekünk ez elég meggyőzőnek tűnik, így nyugodtabban válogatunk a játék extra kiadásai közül, hiszen biztosra vesszük, hogy a Red Dead Redemption 2 október 26-án a boltok polcaira kerül PlayStation 4 és Xbox One platformokon. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)