Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - nagyot estek a részvények a tegnapi bejelentés után

|

Későbbre várható a Red Dead Redemption 2 megjelenés, amire a piac meglehetősen morcosan reagált.

Hirdetés

Alig néhány órával azután, hogy a Rockstar Games bejelentette a Red Dead Redemption 2018-ra csúsztatását, a Take-Two részvényei mélyrepülésbe kezdtek.

A 9 százalékos esés a részvénypiac zárását követően vált nyilvánossá. A Take-Two részvényei 69,04 dollárról 61,75 dollárra estek vissza. Mára már javulni kezdett a helyzet, a hír írásának pillanatában 63,40 dolláron áll.

Ugyan elsőre nem tűnhet túl nagynak az eltérés, a részvénypiacon ez meglehetősen nagy zuhanásnak számít, főleg ha azt nézzük, hogy a Rockstar egyébként sem híres arról, hogy tartaná a megjelenési dátumokat.

Kicsit enyhítette azért a késés kapcsán érzett keserűségünket az a tucatnyi új kép, amin megnézhettük, hogy mennyire csodálatos is lesz a Red Dead Redemption 2. Megjelenés 2018-ban PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)