Hirdetés

A Red Dead Redemption 2 PC-s eladásai megduplázódtak a Steam megjelenés után

|

Az RDR 2 PC-s verziójának első teljesítménye meglehetősen gyenge volt, de a Steames megjelenés sokat javított a helyzeten.

Hirdetés

SuperData jelentése szerint a Red Dead Redemption 2 PC-s változatából több mint kétszer annyi kelt el, mióta a játék kint van Steamen. Az adatok szerint az, hogy a kiadó előre bejelentette a tervezett exkluzivitás időszakát sokakat arra ösztönzött, hogy inkább kivárják a Steames megjelenést, minthogy megvegyék a játékot az Epic Games Store-on.

Hirdetés

A pontos adatok a következőek:

"A digitális eladások száma a novemberi 406 ezerről 1 millióra emelkedett decemberre. A játék december 5-én vált elérhetővé Steamen, egy hónappal azután, hogy az felkerült az Epic Games Store-ra és a Rockstar Games Launcherre. Ez a rövid exkluzív időszak a marketingkampány során tisztán volt kommunikálva, így sokan kivárták azt."

Ezzel együtt egy másik Rockstar Games játék 2017. decembere óta a legjobb hónapját zárta 2019. decemberében. A GTA V 84,7 millió dollárt termelt PC-n és konzolokon együttvéve.

"A Diamond Casino Heist frissítés megjelenése megemelte a játékbeli, prémium fizetőeszköz költésének hajlandóságát."

Valószínűleg a srácok még a viszonylag gyengébb PC-s indulás után sem sírják tele a párnáikat esténként annak fényében, hogy az összeladások és a mikrotranzakciók szépen eltartják a céget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)