Hirdetés

A Take Two szerint a Red Dead Redemption 2 nem fogy majd úgy, mint a GTA V

|

Természetesen hatalmas sikerre számítanak, de szerintük a GTA V szintjét nem lehet megugrani.

Hirdetés

A Grand Theft Auto V csapatának következő játéka a Red Dead Redemption 2 lesz, ami a legtöbbek szerint jó eséllyel 2018. legdurvább játékeladási számát fogja produkálni. A Take Two igazgatója picit szerényebb ennél.

Hirdetés

Strauss Zelnick szerint felelőtlen lenne arra számítani, hogy a Red Dead Redemption 2 (vagy bármelyik más játék) akkora számban menjen el, mint a GTA V, ami egyébként 95 millió eladott példányt tudhat magáénak. Ezzel a Rockstar játéka lett az egyik legjobban termelő szórakoztatóipari termék, annak bármelyik ágát nézve.

"Az, hogy az RDR2 ilyen eredményeket érjen el, irreális remény lenne. Mi abban bízunk, hogy a Red Dead Redemption 2 így is egy különleges, egyedi termék lesz, ami nagyon szép számokat produkál majd."

Az eredeti Red Dead Redemption 13 milliónál tartott 2013-ban, azóta pedig biztosan növekedett még ez a szám (főleg az Xbox One visszafelé kompatibilitás keretében megújult verzióval). Az elemzők szerint nyitáskor a folytatás legalább 15 millió eladott példányt produkál majd. Szerintetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)