Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - már a bejelentés előtt venni kezdték a kiadó részvényeit

|

A Take-Two részvényei már attól is értékesebbek lettek, hogy a Rockstar egy apró utalást tett rá, hogy készülhet a következő Red Dead játék.

Hirdetés

Azt gondoltuk, hogy a Battlefield 1 mögé beállított hype-gépezetet idén már nem lehet felülmúlni, de akkor jött a Rockstar és ledobta a metaforikus pókerasztalra a Red Dead Redemption 2-t. Az izgalom ráadásul már az első teaser kapcsán a tetőfokára hágott, és nem csak a hardcore gamerek között.

A Rockstart birtokló Take-Two részvényei iránt már akkor megnőtt a kereslet, mikor a stúdió weboldalán feltűntek az első árulkodó jelek, a tegnap kiadott, a bejelentést még egyértelműbbé tévő kép pedig újabb lökést adott a kiadó értékének. Ezzel együtt néhány nap alatt 5,5 százalékkal nőtt a részvények érteke, az egy héttel ezelőtti állapothoz képest, ami azt ismét bebizonyította, hogy az üzleti szektorban is egyre inkább ráéreznek a játékvilág ritmusára. Persze azért még becsúsznak olyan komolyabb hibák, mint amikor rengetegen rossz cég részvényeit vásárolták meg a Pokémon GO sikere után loholva és a résztulajdonos Nintendóba fektettek a Pokémon Company helyett. Ezúttal viszont jó helyre próbálják bevásárolni magukat a vállalkozó kedvű tőzsdézők.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)