Hirdetés

Egymillió fontot kell adományoznia egy oldalnak, mert szivárogtatott a Red Dead Redemption 2-ről

|

A Rockstar jogi lépéseket tett a Trusted Reviews ellen, viszont nem magának akarta a kártérítést.

Hirdetés

Van egy olyan összeesküvés-elmélet, hogy minden csak azért "szivárog ki", mert jó reklám. Néha talán igaz, de vannak cégek, amik tényleg nem örülnek titkolt információk nyilvánosságra kerülésének.

Hirdetés

Tudjuk, mennyire nem nyitott a Rockstar, csak ritkán mond bármit, kerüli a nagy expókat is. A Trusted Reviews még februárban szellőztetett meg infókat a Red Dead Redemption 2 kapcsán, melyek egy a birtokukba juttatott, bizalmas dokumentumból származtak. Eleinte nem is akarták közzétenni, csak akkor léptek, amikor bizonyos, általuk már a leírtakból ismert dolgokat a Rockstar megerősített.

Nem kellett volna; a cikk helyén most egy bocsánatkérő üzenet áll, melyben leírják, hogy tudták, bizalmas információkról van szó, és nem lett volna szabad megosztaniuk azokat a közönséggel. A Take-Two-val abban állapodtak meg, hogy kártérítésként több mint 1 millió fontot juttatnak el a kiadó által kiválasztott jótékonysági szervezetekhez. Az American Indian College Fund, az American Prairie Reserve és a First Nations Development Institute kapja a pénzt, ha már az egész ügy a Red Dead Redemption 2 körül forgott.

Ritkán kerekedik szivárogtatásból jogi ügy, de annak ilyen vége is lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)