Hirdetés

Nyugdíjba vonul Reggie Fils-Aimé

|

A Nintendo of America elnöke 15 éve dolgozik a vállalatnál.

Hirdetés

Mint a Nintendo vezetői általában, Reggie is egy rettentő szimpatikus figura. A cég is sűrűn tolta őt előtérbe, és ő is szívesen szerepelt E3-akon, interjúkban, előadásokon.

Hirdetés

Most egy sajtóközleményben tudatta a Nintendo, hogy áprilisban visszavonul, és helyét a céghez fantasztikusan illeszkedő nevű, egyébként eddig marketingesként tevékenykedő Doug Bowser veszi át. 

"Nagyon hálás vagyok mindenért, amit Reggie a Nintendóért tett. A cégen belül és kívül egyaránt kiváló vezetőként ismert. Hálásak vagyunk, hogy a céget jó állapotban, erős lendületben hagyja itt. Hiányozni fog és a legjobbakat kívánjuk számára, ugyanakkor örülünk annak, hogy helyébe egy kiváló utód lép. Doug Bowser és a csapat többi tagja garantálja a problémamentes átállást és a lendület folytatását."

- írta Shuntaro Furukawa, a Nintendo elnöke.

Reggie is háláját fejezte ki mind a lehetőségért, mind a csapatért, akikkel együtt dolgozott. Mi is köszönünk neki mindent, nélküle nem lenne olyan a Nintendo, amilyen most.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)