Hirdetés

Rekord eredményekkel zárt, nem áll le a játékosztogatással az Epic Games Store

|

2021 folyamán is számíthatunk arra, hogy minden héten új ajándékot kapunk.

Hirdetés

Grand Theft Auto V, Kingdom Come: Deliverance, Assassin's Creed Syndicate, World War Z, Borderlands: The Handsome Collection, Ark: Survival Evolved, A Total War Saga: Troy, Remnant: From the Ashes, Watch Dogs 2, Elite: Dangerous, Cities: Skylines, Alien Isolation - csak néhány azon játékok közül, amiket 2020 folyamán teljesen ingyen szerezhettünk be az Epic Games Store-nak köszönhetően. Már annak is örültünk volna, ha ezek felét kapjuk (sőt, sokan bizonyára beérték volna pusztán a GTA V-tel), de így még jobban örülhetünk annak, hogy a Fortnite-ból befolyó pénzt így hasznosította az Epic csapata.

Hirdetés

A most kiadott statisztikák arról árulkodnak, hogy 2020-ban is egész jó évet zárt az EGS. A felhasználók száma 160 millióra nőtt, naponta átlagosan 31,3 millióan indítják el a klienst, ami egy 192%-os ugrást jelent 2019-hez képest, és volt olyan nap, amikor 13 millióan voltak egyszerre aktívak, valamint olyan hónap (december), amikor 56 millióan léptek be összesen. A játszott órák száma 5,7 milliárd volt.

A sikerhez hozzájárultak az exkluzívok, a több mint 471 játékot számláló kínálat, valamint az ingyen kínált játékok is. A játékosok nem csak az ajándékokért járnak oda (amúgy most ezért érdemes), több mint 700 millió dollárt költöttek, ennek 37%-a ment külsős fejlesztőknek (a többi alighanem a Fortnite játékon belüli vásárlásaiból tevődött össze).

2021 folyamán igyekeznek megkönnyíteni a közzétételt a fejlesztők számára, de azért reméljük, hogy nem az lesz, mint a Steamen, hogy válogatás nélkül kerülhet fel minden. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)