Hirdetés

Rekordokat döntöget a FIFA 23

|

Soha nem volt akkora érdeklődés a FIFA játékok iránt, mint most.

Hirdetés

Gondolhatnánk, hogy a FIFA sorozat már beállt egy szintre, ahonnan legfeljebb lefelé mozdulhat, de a számok nem ezt igazolják: az Electronic Arts bejelentette, hogy megjelenése első hetében több mint 10,3 millió játékos próbálta ki a FIFA 23-at, ami új rekordnak számít a széria történetében.

A nagy népszerűségnek több oka is lehet. Hozzájárulhatott például Ted Lasso és az AFC Richmond szerepeltetése, ahogy az is, hogy az EA Play és az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői 10 órán át ingyen, kötöttségek nélkül játszhatnak - az összesítésnél őket is figyelembe vette a kiadó, nem csak a vásárlókat.

Hirdetés

Szintén sokat jelenthet, hogy a novemberi, katari világbajnoksághoz közeledve sokan szeretnének hangulatba kerülni,  és egy ingyenes frissítéssel kapcsolódó tartalmak jönnek a későbbiekben, valamint lejátszhatjuk a jövő júliusban tartandó női világbajnokságot is.

A FIFA 23 az utolsó játék, ami használhatja a szervezet nevét, jövőre már az EA Sports FC-vel fog szolgálni az EA, miközben a FIFA más fejlesztőkkel szövetkezve igyekszik megdönteni a kiadó egyeduralmát.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)