Hirdetés

Remnant: From the Ashes - átlépték az eladások az 1 millió példányt

|

A Perfect World Entertainment akciójátéka meglepően jól teljesít.

Hirdetés

A Darksiders III-at jegyző fejlesztőcsapat a kritikák terén ugyan nem ütötte meg a főnyereményt a Remnant: From the Ashes-szel sem, viszont a játékosokat nem ijesztették el az értékelések.

Hirdetés

A Perfect World Entertainment elmondása szerint a Gunfire Games akciójátékából az augusztus 20-i megjelenése óta már több mint 1 millió példány talált gazdára. Mind a fejlesztőcsapatot, mind a kiadót meglepte a játék szenvedélyes fogadtatása. A Perfect World Entertainment vezérigazgatója, Yoon Im szerint fantasztikus látni, hogy a Remnant mennyire rezonál a játékosokkal. Elmondta, a stúdiónak fantasztikus tervei vannak, amelyekkel igyekeznek a játékot frissen tartani. Ennek október 31-én, azaz Halloweenkor elérhetővé válik egy még nehezebb fokozat, a Hardcore Mode, amelyben úgy kell végigvinni a játékot, hogy csupán egyetlen élet áll ehhez rendelkezésre. 

Szintén ma érkezik egy kisebb update is olyan hasznos apróságokkal, mint a tutorial kikapcsolásának lehetősége, de a következő komolyabb tartalmi frissítésre egészen 2020 tavaszáig kell majd várniuk a rajongóknak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)