Hirdetés

Rengeteg lehetőséget lát a felhasználók által gyártott tartalmakban az EA vezetője

|

Andrew Wilson egy konferencián beszélt a vállalat által kiadott játékok jövőjéről.

Hirdetés

Az EA ügyvezető igazgatója, Andrew Wilson meglátása szerint hatalmas potenciált rejtenek a felhasználók, vagyis a játékosok által gyártott tartalmak, így ennek tükrében a legújabb Skate játékban is lehetőség lesz kiélni a kreativitást.

Wilson a Goldman Sachs konferenciáján tartott előadást, amelyben többek között kiemelte a Minecraft és a Roblox sikerét, amit erősen támogatnak a játékosok számára elérhető tartalomgyártási eszközök. Hozzátette, hogy néhány EA franchise, például a The Sims, a Battlefield és a FIFA már így is teret enged a kreativitásnak, viszont ez még hangsúlyosabb játékelem lesz a live service-ként megjelenő új Skate esetében.

Hirdetés

A CEO elmondta, ahogy a való világban is fontos eleme a gördeszkás kultúrának a stílus, a ruhadarabok, a zene, és a márkák, úgy a videojáték esetében is arra törekednek, hogy támogassák a játékosok kreativitását és alkotói szabadságát. A Skate-ben már tesztelik az úgynevezett CollaboZones megoldást, amelyben egymással valós időben együttműködve alkothatnak a résztvevők.

Wilson hozzáfűzte, hogy szignifikáns üzleti lehetőséget lát abban, ha a játékosokat a tartalomkészítésre motiválják - növekszik a játékkal eltöltött idő, és jelentősen kedvezőbbé válhat az alkotás ár-érték aránya, ha a játékidőt vesszük figyelembe.

Az ügyvezető szerint a komplex kreatív eszközökben rejlik a modern játékok jövője, amelyek hatalmas szerepet vállalhatnak az alkotások népszerűségében és sikerében. Kíváncsian várjuk, hogy ez a Skate-ben hogyan fog megvalósulni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)