Hirdetés

Rengeteg példány fogyott a Ghost of Tsushimából

|

A Sucker Punch és a Sony közös szamurájos játékából milliókat kapkodtak el.

Hirdetés

A Ghost of Tsushima egyike a PlayStation 4 legjobb exkluzívjainak, amely nem hibátlan, de a készítők folyamatosan dolgoznak rajta, hogy jobb legyen.

Nemrég például bekerült egy kooperatív mód is a Ghost of Tsushima: Legends képében, majd nem sokkal később megérkezett az első raid is, hogy ne csak egyedül, hanem a haverokkal együtt is visszalátogassunk a játék világába. 

Hirdetés

A New York Times PlayStation 5-tel foglalkozó cikkéből kiderült, hogy a Sony olyan sikereket könyvelhet el, mint a bejáratott IP-knél a God of War, amiből már több mint 51 millió kópia fogyott, valamint az új címek között a Ghost of Tsushima, amelyből már 5 millió darabnál is többet kapkodtak el július óta.

Az újság szerkesztője, Seth Schiesel egyébként később Twitteren meg is erősítette egy felhasználó kérdésére válaszolva, hogy a statisztika a Sonytól származik. 

Szép eredmény, de hol van ez ahhoz képest, hogy a többjátékos élmény első 10 napja alatt 22 millió kutya született

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)