Hirdetés

Rengetegen vásárolták meg Miles Morales önálló kalandját 2020-ban

|

A Sony pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy mennyire volt sikeres a Marvel's Spider-Man: Miles Morales.

Hirdetés

A Marvel's Spider-Man a PlayStation 4 egyik legjobban fogyó címe volt, így a Sony joggal remélhette azt, hogy a Miles Moralesre koncentráló spin-off is szépen fog teljesíteni, pláne úgy, hogy ez volt az új konzoljuk, a PlayStation 5 egyik nyitócíme (ezzel egyszerre megjelent a korábbi masinára is). A bizalmuk végül kifizetődött, és nem csupán kritikai, hanem anyagi téren is.

A Sony legújabb pénzügyi jelentéséből nem csak az derült ki, hogy tavaly összesen 4,5 millió PlayStation 5 talált gazdára világszerte, de kaptunk némi képet arról is, hogy miképpen teljesített a Marvel's Spider-Man: Miles Morales a pénztáraknál.

Hirdetés

A statisztikák szerint Peter Parker mentoráltjának játékából 4,1 milliót kapkodtak el a játékosok a novemberi megjelenése óta, december 31-ig bezárólag. A szám magába foglalja a PS4-es és PS5-ös kópiákat, a digitális és dobozos kiadásokat is. 

Bár ez a szám meg sem közelíti a Marvel's Spider-Man teljesítményét (abból mindösszesen 3 nap leforgása alatt adtak el több mint 3,3 millió példányt), azonban a PlayStation 5 készlethiányát figyelembe véve így is gyönyörű eredmény.

Akad itt olyan, aki már végigjátszotta?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)