Hirdetés

Resident Evil 2 - gyorsabban fogy, mint zombiknál az agyvelő

|

Újabb mérföldkőhöz érkeztek a Capcom újrakevert játékának eladásai.

Hirdetés

Közel egy hónapja számoltunk be róla, hogy a Capcom bejelentése alapján a Resident Evil 2 Remake-ből már a megjelenése első hetén 3 millió példányt szállítottak le globálisan, akkor még HP és Kaci is javában pörgették a végigjátszást. Azóta pedig durva mennyiséggel növekedett meg ez a szám.

Hirdetés

A vállalat Twitteren harangozta be a jó hírt, miszerint a Resident Evil 2 újrájából már 4 millió példányt leszállítottak világszerte, ami azt jelenti, hogy egy hónap leforgása alatt 1 millió kópia került a boltok polcaira, amit aztán el is kapkodtak a Resident Evil rajongók. A Capcom egy speciális videóval szeretné megköszönni a játékosoknak ezt a nagyszerű teljesítményt, amelyben a Resident Evil 2 fejlesztői ünnepelnek és beszélgetnek az idáig vezető útról: 

A Capcom természetesen a megjelenés után sem hagyta magára a horrorjátékát, az ingyenes Ghost Survivors DLC nemrég jelent meg, a tesztünket már olvashatjátok is róla a linken keresztül. A ti gyűjteményetekben ott van már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)