Hirdetés

A Resident Evil 7 óta nem nyitott olyan jól Capcom játék, mint a Resident Evil 2

|

Azonnal a brit toplista élére került, még a Monster Hunter: Worldnél is jobb kezdő hétvégéje volt.

Hirdetés

Ahogy az várható volt, eddig tudta tartani első helyét a New Super Mario Bros. U Deluxe. Az Ace Combat 7 nem volt képes megszorongatni, de a Resident Evil 2-nek sikerült.

Hirdetés

A UKIE múltheti brit játékeladásokat összegző listáján az első helyen szerepel a Capcom játéka, pont ahogy az eredeti Resi 2 1998 áprilisában. A remake az év eddigi legjobb nyitását produkálta (ebben mondjuk nem volt nehéz dolga). 

Mario kalandjai a negyedik helyre csúsztak, az Ace Combat 7 a hatodikra, a Red Dead Redemption 2 és a Call of Duty: Black Ops 4 viszont egyet előrébb ugrottak. A top 40-be egy leárazásnak köszönhetően visszatért a Just Cause 4, de csak a 22. helyig jutott, várhatóan egy hét múlva ismét eltűnik.

Ezen a héten a Kingdom Hearts III kavarhatja meg a sorrendet. Meglátjuk, sikerrel őrzi-e vezető helyét a zombis horror, vagy a régóta várt JRPG-re lesznek többen kíváncsiak.

Ez lett végül a top 10:

1. Resident Evil 2
2. Red Dead Redemption 2
3. Call of Duty: Black Ops 4
4. New Super Mario Bros. U Deluxe
5. FIFA 19
6. Ace Combat 7: Skies Unknown
7. Super Smash Bros. Ultimate
8. Mario Kart 8 Deluxe
9. Grand Theft Auto V
10. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)