Hirdetés

A Resident Evil 2 remake eladásai már túlszárnyalták a hetedik részét Steamen

|

A remake-et két hónap alatt többen vették meg a platformon, mint a sorozat előző részét két év alatt.

Hirdetés

Noha a Resident Evil 7 nem volt egy hibátlan játék, azt nem lehet tőle elvitatni, hogy mind hangulatában, mind mechanikáiban hozta a klasszikus élményt. A jelek szerint azonban a nosztalgia jelenleg jobban kifizetődik, mint az innováció.

Hirdetés

Azt persze a világért sem állítanánk, hogy a Resident Evil 2 remake ne érdemelné meg a sikerét, hiszen egy kiemelkedő játék remekül sikerült újragondolásáról van szó.

Sajnos egyelőre pontos eladási számok nem állnak rendelkezésünkre, de a SteamSpy adatai szerint már egy és kétmillió között jár azok száma, akik a Steam könyvtárukban tudhatják a játékot, míg a korábbi rész valahol 500 ezer és egymillió között jár. A sorozatban csak az ötödik és hatodik rész büszkélkedhet ennyi eladott steames példánnyal, de fontos megjegyezni, hogy ez a két játék igen régóta a piacon van és nem egy leárazáson bezsebelhettük már őket, így még inkább érezhető, hogy mennyire kelendő a remake, ami két hónapja, teljes áron fut.

A játékot mi is végigjátszottuk, szóval ha érdekelnek titeket Kaci és HP kalandjai Raccoon Cityben, akkor itt mindent megtaláltok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)