Hirdetés

Többet adtak el a Resident Evil 2 Remake-ből, mint az eredeti játékból

|

Nagyon megérte felfrissíteni a játékot, és a Resident Evil 3 kapcsán is szép számokat remélhet a kiadó.

Hirdetés

Soha nem gondoltuk volna, hogy az év legjobb játékai között valaha egy remake-et fogunk látni, de a Resident Evil 2 sorra gyűjti a jelöléseket és a díjakat, és egyre több vásárlót csábít el. A Capcom azt már korábban elmondta, hogy a remake várakozáson felül teljesít, de most az is kiderült, pontosan mennyi fogyott belőle eddig.

Hirdetés

A játék összplatform eladásokat tekintve átlépte az ötmillió példányt, amivel megdöntötte az 1998-as eredeti 4,96 milliós rekordját, ha nem számoljuk hozzá az újrakiadás, a Dual Shock Ver. 810 000 leszállított példányát. Elképzelhető, hogy karácsony környékén leárazzák (bár most a Black Friday során is jó áron lehetett kapni), akkor még feljebb mehet ez a szám.

Nektek megvan már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)