Hirdetés

Resident Evil 7 - már 3 millióan rettegünk a Baker házban

|

Nagyon szépen haladnak a Resident Evil 7 számai. Úgy tűnik, hogy van még igény borzongásra a Baker család szerető karjaiban.

Hirdetés

A Capcom nagy örömmel jelentette be, hogy már 3 millió példányt szállítottak le a Resident Evil 7: Biohazard különböző verzióiból. Ezzel a teljes széria már 76 millió eladott példánnyal büszkélkedhet.

Alig néhány hete jött az előző jelentés, miszerint 2,5 milliót rendeltek be az üzletek, ami azt jelenti, hogy nagyon gyorsan pörögnek le a készletek. Mondjuk ennek lehet köze ahhoz is, hogy már lassan jönnek az új tartalmak is.

A játékból a Steamen egyedül már 300 ezer példány fogyott a január végi megjelenés óta. Ez azért nem rossz teljesítményt, tekintve, hogy sok rajongó szerint igazából nincs is köze az eredeti Resident Evil vonalhoz. Ettől függetlenül mi még szerettük. Sőt, végig is játszottuk YouTube csatornánkon, nézzétek meg az egészet itt!

A Resident Evil 7 elérhető PC-re, Xbox One és PlayStation 4-re. A következő sztori DLC, a Not a Hero tavasszal érkezik ingyenes frissítésként.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)