Hirdetés

Resident Evil 7 - már 2 és félmillió példányt szállítottak le belőle

|

Nem indul rosszul a horror kaland. Eladási adatokat még nem tudunk, de már valószínűleg a szállítási számokra is elégedetten bólogat a Capcom.

Hirdetés

Már 2,5 millió Resident Evil 7 példány várja a vásárlókat a boltok polcain, jelentette nagy örömmel a Capcom. A mostani sikerrel együtt már megvan a 75 millió példányt adtak el a teljes széria epizódjaiból.

Fontos megjegyezni, hogy ez nem azt jelenti, hogy 2,5 millió példány fogyott el. Egyelőre ennyit rendeltek be belőle az üzletek, ami meglehetősen biztató, lévén a boltok nem szeretnek játékokat behívni, ha nem viszik őket az emberek.

A rendes eladási számokat még nem adta ki a cég, de egyelőre azt mondják, hogy nagyon elégedettek a starttal. Ettől függetlenül van még mit behozni, mert erre az üzleti évre (ami március 31-ig tart) 4 millió eladott példánnyal számoltak.

Eddig a Resident Evil 5 és a Resident Evil 6 voltak a Capcom legjobban fogyó címei a maguk 7,1 és 6,6 milliós eladásukkal (igaz, ezek régóta megjelentek már). Meglátjuk, hogy a Resident Evil 7 utoléri-e őket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)