Hirdetés

Resident Evil VII - még mindig nem fogyott annyi belőle, amennyit a kiadó várna

|

Milliók voltak kíváncsiak a Resident Evil VII-re, de a Capcom által kitűzött célt még nem érte el.

Hirdetés

Részben felfrissítették a sorozatot, részben visszahoztak régi elemeket a Resident Evil VII fejlesztői, és a dolog működött: a kritikusok és a játékosok elismerését is sikerült elnyerni.

Hirdetés

A GamesIndustry azt írja, négymillió példány került a boltokba világszerte, viszont a Capcom úgy remélte, ennyit elad az év első három hónapjában, és valahol tízmilliónál lesz az összeladás. Ehhez képest azon játékosok száma, akik engedélyezték az adatgyűjtést (itt nem számít, hogy valaki digitálisan vagy dobozosan vásárolt-e), alig több mint 2,5 millió, és bár a végleges játékosszám biztosan magasabb, feltehetően nem másfél millióval. Segíthet a decemberben megjelenő Gold Edition, ami minden DLC-t tartalmaz majd. Egyébként közel 300 000-en próbálták már ki VR-ban, ami elég szép teljesítmény, bizonyára néhányan kimondottan emiatt vették a játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)