Hirdetés

Durva, mi történik, ha egy Nintendo játékból nincs már készlethiány

|

A Dragon Ball Z: Kakarot látványosan veszített a lendületéből, a Call of Duty: Modern Warfare viszont még mindig az élen áll a brit játékeladási toplistán.

Hirdetés

Egy darabig még biztosan az élbolyban marad a Call of Duty: Modern Warfare és a FIFA 20 a briteknél, a márciusi Doom Eternalig és az Animal Crossing: New Horizonsig nem érkezik semmi, ami lejjebb tolhatja őket a brit dobozos játékeladási toplistán - hacsak nem nő meg hirtelen az érdeklődés az ezekhez képest egy héttel korábban érkező Nioh 2 iránt.

Hirdetés

A karácsonyi szezonban az Egyesült Királyság játékosai lerabolták az üzleteket, de a Nintendo most újratöltötte a készleteket, ezért a múlthéten a top 40-ben sem szereplő Ring Fit Adventure a hetedik helyig ugrott fel, a switches Minecraft pedig a 25-ről jött a 6-ra. Az újdonságok közül a Journey to the Savage Planet a 34. helyet szerezte meg, a Blair Witch dobozos változata meg a 40. helyen nyitott, viszont ezek valószínűleg kelendőbbek voltak digitálisan. A top 10-ben három olyan játék van, aminek megjelenése óta legalább 100 hét eltelt: ezek a Mario Kart 8: Deluxe, a The Legend of Zelda: Breath of the Wild, valamint a Grand Theft Auto V.

Íme a top 10:

  1. Call of Duty: Modern Warfare
  2. FIFA 20
  3. Mario Kart 8 Deluxe
  4. Grand Theft Auto V
  5. Star Wars Jedi: Fallen Order
  6. Minecraft (Switch)
  7. Ring Fit Adventure
  8. Luigi's Mansion 3
  9. Dragon Ball Z: Kakarot
  10. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Ezen a héten a Zombie Army 4: Dead War és a Monster Energy Supercross 3 debütál dobozosan, valószínűleg egyik sem fog a top 5-ben nyitni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)