Hirdetés

Vastagon profitál a koronavírusból a Nintendo

|

A szobafogságra kényszerült polgárok jobb híján játékokkal ütik el az időt.

Hirdetés

A Nintendo Switchek gyártására is hatással van a még mindig tomboló koronavírus. A konzol egy darabját az országban gyártják, és ott a járvány miatt most minden akadozik. A gépekre vonatkozó kereslet többek közt ezért is repült az egekbe, de az emberek zabálják a Ring Fit Adventure készleteket is - pedig hivatalosan nem kapható a játék az országban.

Hirdetés

A kínai viszonteladók csomagokban veszik a Ring Fiteket, és az eredeti áruk többszöröséért, 250 dollárért adnak túl rajtuk. A vírus miatt az emberek otthon ragadtak, így sokan valószínűleg így pótolják a kimaradó testmozgást.

A Ring Fit Adventure hivatalosan meg sem jelent még Kínában, de ez nem akkora probléma, köszönhetően annak, hogy a konzolok könnyedén lejátszanak minden, más országokból érkezett játékot is.

A fura, kör alakú eszköz egyébként meglepően nagy sikert aratott világszerte. A csomagok csak úgy repülnek le a polcokról, az adventure-ös tartalmakat gyártó YouTube videókon pedig az egekbe pörögnek a számok. Tanúi lehetünk a Wii Fit-őrület második eljövetelének.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)