Hirdetés

Hódít a Roblox - 87%-ot emelkedett a bevétel a tavalyihoz képest

|

Hatalmas növekedésen ment keresztül a már amúgy is igen népszerűnek mondható online építgetős játék.

Hirdetés

A mainstream játékvilágban általában véve nem nagy kap túl sok figyelmet a Roblox, viszont ettől függetlenül tény, hogy hihetetlen nagy sikere van, főleg az ifjú gamerek (vagy a Minecraftot kedvelő közönség) körében. Úgy tűnik, hogy hamarosan még nagyobb sikereket tudhat magáénak a játékot fejlesztő Roblox Corporation, ugyanis az elmúlt üzleti évben elképesztő növekedésen ment keresztül a játék.

Hirdetés

A Sensor Tower nevű üzleti elemző cég szerint a Roblox bevétele 87%-ot nőtt az előző üzleti évhez képest, ami azt eredményezte, hogy nagyjából 486 millió dollárt kerestek a játék fejlesztői az App Store-ban és a Google Playen.

A játéknak egyébként jelenleg több, mint 60 millió aktív játékosa van, akiknek nagy része az Egyesült Államokból és Angliából, viszont a cég nemrég bejelentette, hogy hamarosan európai nyelveken is megjelenik majd a játék, értelemszerűen a nemzetközi terjeszkedés elősegítésének érdekében.

Ti próbáltátok már a Robloxot? Mik a benyomások?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)