Hirdetés

Rocket League - túl a 40 millió játékoson

|

A Psyonix szólt, hogy a kisautós focijátéka már átlépte a 40 milliós számot is. A Rocket League továbbra is a világ egyik legnépszerűbb online játéka.

Hirdetés

A Rocket League elképesztő sikert ért el 2015-ös megjelenése óta. Amikor ingyenessé vált a PS Plusban, már akkor megszaladt a szekere, de az utóbbi egy-másfél évben lódult meg igazán. Alig 2 hete még 38 millióról volt szó, de a karácsonyi szezon még kétmillió felhasználót hozzott.

Hirdetés

A hivatalos tweet szerint a Rocket Leaguenek 40 millió játékosa van már világszerte, amivel rendesen odaver a legtöbb multis őrületnek.

Tekintettel arra, hogy a játékélmény iszonyat mókás, nagyon komoly skillt követel, a fejlesztők pedig szüntelenül bővítik, kimondhatjuk, hogy megérdemel minden sikert és dicséretet. Reméljük, idén is tovább bővül majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)