Hirdetés

Rocket League - Belgiumban és Hollandiában kivették a loot ládákat

|

A helyi szabályzások értelmében tilossá vált valódi pénzt kínálni véletlenszerű kozmetikai csomagokat.

Hirdetés

Egy mai frissítéssel a Psyonix kivette a Rocket League-ből a lehetőséget arra, hogy a játékosok valódi pénzért vásárolt kulcsokkal nyithassák ki a loot ládákat, legalábbis Belgiumban és Hollandiában. A hivatalos indoklásban egyszerűen annyit írtak, hogy kormányzati szabályok miatt történt ez.

Hirdetés

A Rocket League rendszere úgy működik, hogy a játékosok meccsekkel gyűjtögethetnek loot dobozokat, de a kinyitásukhoz valódi pénzért vehető kulcsokra van szükség. Ugyan vannak különböző promóciók és események, melyek lehetővé teszik decryptorok (szintén ládák nyitására használható) gyűjtögetését, de ilyen esemény legutóbb tavaly volt. Nem lesz egyszerű így kibontogatni a zsákmányt.

A Psyonix így csatlakozott azokhoz a fejlesztőkhöz, akik eleget tettek a belga követeléseknek. A Blizzard, a Valve, az ArenaNet és a 2K Games is hasonlóan tett, míg a Square Enix egyszerűen kivonta három problémás mobiljátékát az ottani piacról.

Az EA próbált küzdeni a FIFA pontos rendszer megtartásáért, de januárban ők is feladták, és már nem árulnak FIFA pontokat egyik FIFA játék ottani változatában sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)