Hirdetés

Estek a Take-Two részvények, miután bejelentették a Rockstar vezetőjének távozását

|

Öt százalékkal zuhant be a Rockstar részvények értéke, ami nem számít kevésnek.

Hirdetés

A napokban megtudtuk, hogy március 11-én távozik a cégtől a Rockstar Games egyik alapítója, Dan Houser, aki a Grand Theft Auto és a Red Dead játékok kreatív vezetőjeként is tevékenykedett az elmúlt közel húsz évben. A következő játék valószínűleg már van olyan állapotban, hogy Houser távozása ne legyen rá hatással, de érdekes lesz látni, hogyan működik majd tovább a cég nélküle. Testvére, Sam Houser marad, ő lesz a Rockstar elnöke a továbbiakban.

Hirdetés

A részvényesek és elemzők nem bíznak abban, hogy minden rendben lesz: az anyacég, a Take-Two részvényeinek értéke 126,93 dollárról 120,76-ra esett egy nap alatt. Ilyen bejelentéseknél mindig lehet némi esésre számítani, de ez most szokatlanul nagy.

A mai napon tartja a vállalat a pénzügyi beszámolóját, ezt követően talán többet foguk tudni a helyzetről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)