Hirdetés

Gears of Warból Diablo - Rod Fergusson a Blizzardhoz igazolt

|

Rod Fergusson az összes nagy Gears of War játékon dolgozott, mostantól azonban a Diablo széria sorsát egyengeti.

Hirdetés

Rod Fergusson 24 éve ült a Microsoft soraiban és 15 éve dolgozott a Gears of War szérián, de most úgy érezte, ideje továbbállnia. Állítása szerint a Gears szériát a legjobb kezekben hagyja a The Coalitionnél, akik a legutóbbi, kifejezetten jól sikerült részt is összerakták.  Az iparági veterán persze nem hagyja el a videojátékokat, ugyanis a Diablo franchise munkálatait felügyeli mostantól. 

Hirdetés

Fergusson 1996-ban csatlakozott a Microsofthoz, ahol 9 évet töltött majd az éppen a Gears of War szérián dolgozó Epicnél kötött ki. Miközben a széria útját terelgette olyan játékok fejlesztésénél is besegített, mint a BioShock Infinite. Az Epictől ismét a Microsofthoz került, ugyanis náluk voltak a Gears jogok, így a The Coalition ideje alatt is tovább dolgozott a franchise-on. A Twitteren jelentette be, hogy 15 év után új vizekre evez:

Ami ennél is érdekesebb, hogy egy hasonlóan neves játéksorozatot vesz szárnyai alá, ami nem más, mint a Diablo:

Az kétségtelen, hogy kevés olyan nagy cég van, akikre most jobban ráférne egy kiadós siker, mint a Blizzard, hiszen a Diablo Immortal körüli hisztéria, a hongkongi balhé és a csapnivaló Warcraft 3: Reforged után most létfontosságú, hogy a Diablo IV jól sikerüljön. Reméljük, hogy Rod Fergusson rutinja meglátszik majd a készülő epizódok minőségén is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)