Hirdetés

RollerCoaster Tycoon - akkor jön Switchre, ha lesz elég befektető

|

A közösségi finanszírozás különleges formáját választotta az Atari: 250 dollárt kell befektetni, de ha sikeres lesz a játék, ennél több is megtérülhet.

Hirdetés

Miután a Planet Coaster úgy nyomta bele a sárba a RollerCoaster Tycoon World fejét, hogy a nyöszörgését sem lehetett hallani, az Atarinak sürgősen ki kell találnia valamit. Nem biztos, hogy a sorozat Switchre költöztetése az évszázad ötlete.

Hirdetés

A mostanában elég fura üzleti döntéseket hozó kiadó kitalálta, hogy befektetőkhöz köti a RollerCoaster Tycoon Switchre költöztetését. A kampány a Start Engine-en fut, ahol minimum 250 dollárral lehet beszállni, de siker esetén jutalék jár a profitból. A minimális összeget, 10000 dollárt a 19 befektetőnek köszönhetően sikerült meghaladni, és még 89 nap van hátra.

Aki legalább 750 dollárt ad, 25%-kal olcsóbban veheti majd meg a játékot, aki pedig 1500 dollárral támogat, megkapja a The Art of Atari könyvet is.

Mondani sem kell, a rajongók nem boldogok, ahogy az a kommenteknél is látszik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)