Hirdetés

Ron Gilbert visszavásárolná a Monkey Island és a Maniac Mansion címeket

|

Nem tudnánk jobbat elképzelni annál, hogy Ron Gilbert csináljon egy új Monkey Island vagy Maniac Mansion játékot. A jelek szerint maga Ron Gilbert sem.

Hirdetés

Nem nagy dolog persze, és nem is lesz belőle semmi, de akkor sem bírom ki, hogy ne osszam meg veletek Ron Gilbert tegnapi tweetjét, amelyben nyíltan és egyenesen odaszól a Diseny-nek, hogy mi lenne, ha végre eladnák neki két hatalmas klasszikus IP jogait, ha már láthatóan nem kezdenek vele semmit.

Meglehetősen hatásvadász felvetés, mert kevés olyan régivonalas játékos van, aki nem jön lázba attól, ha meghallja a Monkey Island vagy a Maniac Mansion címeket, és hát nyilván Ron Gilbert neve is azért kedves nekünk, mert többek közt neki köszönhetjük ezeket, és tudjuk, hogy jó munkát végez (és most még a nagy kedvencemet, a The Cave-et is megemlíthetném még, hogy bizonyítsam az állítást, de nyilván kiegyezhetünk abban, hogy Ron ügyes). És bár nem hiszem, hogy Disney döntéshozói most elkezdik számolgatni, hogy mennyit is lehetne kérni ezért a két csodáért, azért a szándék már elég ahhoz, hogy az ember álmodozni kezdjen:

Egyébként ha nosztalgiázni szeretnétek, érdemes Gilber Grumpy Gamer oldalát böngészgetni, ami ugyan ritkán frissül, de annál érdekesebb.

Szóval mi most álmodozunk arról, hogy milyen is lehetne egy új Monkey Island vagy Maniac Mansion (és nem remake, hanem folytatás), és persze a ti véleményetek is érdekelne? Szerintetek lehetne jó folytatásokat készíteni ezekből?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)