Hirdetés

Harminc ember távozott a Saints Row fejlesztőcsapatából

|

A Volition sajnos akkorát bukott az Agents of Mayhemmel, hogy csökkenteni kellett a létszámot.

Hirdetés

Valahol számítottunk arra, hogy ez lesz a vége. Azt nem tudjuk, hány példányt adtak el összesen az Agents of Mayhemből, de a SteamCharts adatai szerint a csúcson PC-n 3665-en játszottak vele, a SteamCharts szerint pedig körülbelül 31000-en vették meg. A PS4-es és Xbox One-os eladásokról nincs infó.

Hirdetés

Kotaku több forrásból is úgy értesült, a vezérigazgatóval együtt 30 embert bocsátottak el a cég 200 fős állományából. Állítólag a Deep Silver nem elégedett az eladásokkal, ami tekintve, hogy a játék az Egyesült Királyságban megjelenése hetében (ami egyáltalán nem volt egy mozgalmas időszak) csak a negyedik helyen tudott nyitni, nem csoda.

Reméljük a legjobbakat, és azt, hogy a csapat ilyen vad ötletek helyett inkább a Saints Row V-tel fogja folytatni karrierjét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)