Hirdetés

Saját videojátékok gyártásába fog a Dark Horse Comics

|

Dark Horse Games olyan híres képregényekből készíthet játékokat, mint a Hellboy, a Sin City, a 300, vagy az Umbrella Academy.

Hirdetés

Az utóbbi években kissé rájárt a rúd a Dark Horse Comics kiadóra, hiszen a nagy Lucasfilm-Disney felvásárlásnál első körben a Star Wars, 2018-ban a Conan, tavaly pedig az Alien és Predator képregények kiadási jogát bukták el - ezek közül mind a Marvelhez került. Ettől függetlenül persze fontos saját franchise-ok maradtak így is a kiadónál, ilyen például a Hellboy, a Sin City, a 300, vagy az Umbrella Academy.

Most nagyon úgy fest, hogy a képregénykiadás mellett más médiumokban is szerencsét akar próbálni a Dark Horse, létrejött ugyanis a cégen belül a Dark Horse Games divízió, mely videojátékokkal fog a jövőben foglalkozni.

Hirdetés

Az illetékesek elvileg már fel is vették a kapcsolatot nagyobb külsős fejlesztőcsapatokkal, az egyértelmű cél pedig az, hogy AAA játékok készülhessenek a Dark Horse saját képregényei alapján. Johnny Lee ügyvezető elmondta, hogy kifejezetten topkategóriás fejlesztőkkel szeretnének együttműködni. Lee nagyon bizakodó, azt vetítette elő ugyanis, hogy már 2022 első negyedévének végén meg fogjuk kapni az első olyan videojátékokat, melyek a Dark Horse Games gondozásában érkeznek.

Egyrészt örömteli, hogy nem kell sokat várni a Dark Horse játékokra, másfelől viszont némi aggodalomra is okot adhat az, hogy ilyen gyorsan le akarják tudni a fejlesztést. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)