Hirdetés

A Microsoft vezérigazgatója előadást tartott Budapesten, most megnézheted

|

A Microsoft jelenlegi első embere, Satya Nadella a Budapesti Műszaki Egyetemen beszélt a hallgatóknak a szuperszámítógépekrúl, mesterséges intelligenciáról, és számos más, érdekes témáról.

Hirdetés

Hatalmas a nyomás most a Microsofton, hiszen hamarosan, az E3 keretében bemutatkozik a "valaha készült legerősebb konzol", a Project Scorpio. Erről ugyan nem esett szó, de megannyi más témáról igen, mikor a vállalat vezérigazgatója Budapestre látogatott.

Satya Nadella nemrég a Budapesti Műszaki Egyetemen beszélt, ahol elsősorban olyan témákat érintett, mint a szuperszámítógépek, a mesterséges intelligencia, a virtuális-, valamint a kevert-valóság, és nem utolsó sorban körbejárta a gépi tanulás témáját is. Nadella ezeken kívül kitért a Microsoft múltjára és jövőjére, beleértve olyan forradalmi újításokat, mint a felhőtechnológiák és a Big Data. Nézzétek meg a videót magyar felirattal a PC World jóvoltából: 

Ha tehettétek volna, ti mit kérdeztetek volna meg szívesen tőle?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)