Hirdetés

SCUM - újabb mérföldkőhöz ért, ajándékkal ünneplünk

|

Már az első héten több százezren játszottak vele, a hype pedig az eladásokat is durván megdobta.

Hirdetés

Rövid idő alatt a Steam legnépszerűbb címeinek egyike lett a Croteam és a Devolver Digital korai hozzáférésű túlélőjátéka, a SCUM, de a projekt nem érte be azzal, hogy a Twitch egyik legnézettebb műsorai között van és tovább menetelt a siker felé. 

Hirdetés

A SCUM már az Early Access megjelenésének első napján a Devolver Digital legnagyobb dobásává vált, most pedig kiderült, hogy a játék kevesebb, mint egy hónap alatt több mint egymillió példányban talált gazdára. A készítők egy kis ajándékkal kedveskedtek ennek megünneplésére, így egészen szeptember 25-ig egy különleges, arany színű DEagle .50 pisztolyt zsákolhatnak be a játékosok. 

Ezenkívül minden Supporter Pack tulajdonos gazdagabb lesz egy játékbeli karórával, amely fantáziadús módon a "Nice Watch" névre hallgat - egyelőre csak a pontos időt mutatja, de a későbbi frissítésekkel új funkciókat is kapni fog. Apropó, frissítés: a legújabb patch már éles, itt nézhetitek meg a javítások és bővítések teljes listáját. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)