Hirdetés

Sea of Thieves - szerinted mennyien játszanak vele?

|

Csúcsot döntött a Microsoft kalózos játékának felhasználóbázisa.

Hirdetés

A Rare szépen lassan feltölti tartalmakkal a Sea of Thieves végtelen vizeit: májusban megérkezett az első kiegészítő, a The Hungering Deep, kaptunk új kalandokat, érkeztek frissítések és befutott a Cursed Sails update is, amely ugyancsak tartogat finomságokat. 

Hirdetés

A csapat statisztikái szerint - amik még az új update kikerülése előtti számok - a Sea of Thieves már több mint öt millió játékost tudhat magáénak, amely nem egyenlő azzal, hogy mennyi példány fogyott a játékból, mivel az a Microsoft Xbox Game Pass szolgáltatásán keresztül is játszható havi pár dollárért cserébe. Ennek ellenére ez nagyszerű teljesítmény, főleg ahhoz képest, hogy a megjelenés hetében nagyjából két millió felhasználó lépett be kalózkodni.

A Cursed Sails egyébként egy ideiglenesen elérhető kampányt is hozott, amely egy érdekes háttérsztorit mesél el a játék világáról. Mielőtt még kihajóznátok, csekkoljátok a fejlesztői videót:  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)