Hirdetés

A SEGA most inkább biztosra megy

|

Befutott sorozatait fogja bővíteni ahelyett, hogy valami újba fogna.

Hirdetés

Nem megy túl jól a szekér a SEGA-nak. Lehetne rosszabb, de a kiadó nincs abban a helyzetben, hogy kockázatot vállaljon.. 

Hirdetés

A Tweaktown jelentése szerint a SEGA 2018-as pénzügyi évének nyeresége 70%-kal csökkent a korábbi évhez képest, mindössze 23 millió dollár volt a profit. Ennek okai a nem túl jó bevételi eredményekben, késésekben, és a túl sok egyidőben fejlesztett projektekben keresendők.

A kiadó így a jól bevált Sonic, Yakuza és Persona IP-kre fog támaszkodni a közeljövőben, valamint számíthatunk tőlük néhány nagyobb címhez kapcsolódó felújításra és újrakiadásra. A PC-s piacon egészen jó eredményeket értek el a Yakuza 0 és Yakuza Kiwami játékokkal, itt komoly lehetőségeket látnak és további átiratokat fognak kiadni a platformra. A fontosabb Yakuza/Persona epizódok talán (egy ideig) kizárólag a PlayStation konzolokon lesznek elérhetőek, viszont az új játékaik javarészt PC-re, telefonra és újgenerációs PlayStationre is érkeznek majd.

Pihenőre vonult franchise-ok is visszatérhetnek majd, viszont jelenleg annyi biztos, hogy három bejelentésre váró játékon, köztük egy Yakuzán ügyködnek a SEGA felügyelete alatt dolgozó fejlesztők. Továbbá az is érdekes, hogy a SEGA komoly figyelmet fordít a dobozos kiadásokra, mivel növekedést tapasztal ezen a téren. A filmiparba vetett bizalmuk sem szivárgott el, remélik, hogy a Sonic filmet nagy érdeklődés fogja övezni.

Ti sajnáljátok azt, hogy a SEGA a jövőben kevesebb újdonsággal tervez előrukkolni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)