Hirdetés

Bekebelezte a SEGA a Two Point Hospital fejlesztőit

|

A Two Point Studios a kiadó belsős csapata lett.

Hirdetés

A SEGA nem csak akciójátékokban erős, stratégiai és menedzserjátékok is bőséggel szerepelnek a felhozatalában.

Hirdetés

A kiadó a Two Point Hospital kiadásában is segített, és annyira jól sikerült a SEGA Europe Searchlight programjának keretében megvalósult együttműködés, hogy a napokban felvásárolta a Two Point Studiost. A Searchlight célja, hogy új tehetségeket, valamint új, esetlegesen franchise-zá növelhető IP-ket kutasson.

A Two Point a közeljövőben leleplezi új projektjeit, amiken már egy ideje dolgozik. A csapat korábban azt nyilatkozta, a Theme Hospital után további tycoon klasszikusokat is elővesz, hogy azok alapötletéből egy teljesen új, a mai kor igényeinek megfelelő játékot állítson össze.

Valami hasonlót csinál egyébként a Frontier is, aki ősszel egy állatkertépítős játékot fog kiadni a nagy sikerű, vidámparképítős Planet Coaster után. Jó világ jön most a műfaj kedvelőinek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)