Hirdetés

A Sekiro: Shadows Die Twice lett a múlt hét legjobban fogyó játéka

|

Azonnal a brit játékeladási toplista élére ugrott, kevesebb mint 800 példánnyal megelőzve a The Division 2-t.

Hirdetés

Az Activision jó üzletet csinált, amikor elvállalta a Sekiro: Shadows Die Twice kiadását. A játék jelenleg is a negyedik legnépszerűbb a Steamen, megjelenése óta mindig 100 000 körül van az egyszerre játszó játékosok számának napi csúcsa.

Hirdetés

A brit játékeladási toplista első helyét is elfoglalta, bár ez továbbra is csak a bolti eladások alapján áll fel, a digitális értékesítésről nincs hivatalos infó. A játékosok kb. 80 százaléka PlayStation 4-re vette meg, kb. 20 százaléka Xbox One-ra, és kerekítve egy százalék maradt a PC-nek. A Sekiróból nagyjából feleannyit adtak el a megjelenést követő napokban, mint 2016-ban a Dark Souls III-ból, és 30%-kal kevesebbet, mint a 2015-ös Bloodborne-ból,  de a digitális értékesítés népszerűségének növekedése miatt ettől nem kell megijedni. Láthatóan jól indított, kíváncsian várjuk az összesített számokat.

A top 10-ben alig volt megfigyelhető más érdemi mozgolódás. A The Division 2 mindössze a második helyre csúszott le, a Devil May Cry 5 viszont a tizenharmadikig zuhant. A Battlefield V visszamászott a semmiből a 18. helyre, részben vélhetően a Firestorm mód közelgő megjelenése miatt. A top 40-et megtaláljátok itt.

1. Sekiro: Shadows Die Twice
2. Tom Clancy's The Division 2
3. FIFA 19
4. Grand Theft Auto V
5. Red Dead Redemption 2
6. Mario Kart 8 Deluxe
7. The LEGO Movie 2 Videogame
8. Forza Horizon 4
9. Far Cry New Dawn
10. New Super Mario Bros U Deluxe

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)