Hirdetés

Sekiro: Shadows Die Twice - 3,8 milliónál tart az eladott példányok száma

|

Ebbe már beleszámítanak a dobozos és digitális eladások is az összes platformon.

Hirdetés

A FromSoftware anyavállalata, a Kadokawa Corporation közzétette a Sekiro: Shadows Die Twice pontos eladási számait, amiből kitűnik, hogy a stúdió egyik legsikeresebb játékáról beszélünk.

Hirdetés

A most megosztott adatok alapján a japán mitológia keretei közé helyezett kalandból június 30-ra több mint 3,8 millió példány fogyott el, beelőzve ezzel minden korábbi FromSoftware játékot. Ebben a számban a digitális és dobozos példányok értékesítései is benne vannak. 

A Sekiro nagyon erős startot produkált, ugyanis az Activision már áprilisban elárulta, hogy megvan a 2 millió, ami ahhoz képest, hogy a játék március 22-én jelent meg, egy igen szép szám. Persze, ahogy az várható volt, hosszú távon ezt az iramot nem sikerült tartani, de a majdnem 4 milliót súroló eladás miatt sem érdemes szégyenkezni. Hogy mennyire sikeres lett a játék, azt jól mutatja az is, hogy mennyire pezsgő közösség alakult ki körülötte, a modderek egymás után szállítják a jobbnál jobb rajongói tartalmakat.

Ti már kipróbáltátok a Sekirót?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)