Hirdetés

Mindent letarolt a Shadow of the Colossus

|

Megjelenésének hetében a brit játékeladási toplista élén kezdett a Sony újrakevert játéka.

Hirdetés

Nem februárban fogják a legtöbb pénzt keresni a játékfejlesztők, a hónapot valószínűleg simán megnyeri majd a Shadow of the Colossus. A Kingdom Come: Deliverance és a Metal Gear Survive a két további nagy cím, várhatóan egyik sem döntöget majd rekordokat. 

Hirdetés

Ez még a jövő kérdése, viszont az biztos, hogy a Shadow of the Colossus startja jól sikerült. A játék a brit eladási lista élén nyitott, mögötte az EA Sports UFC 3 tartotta meg második helyét, és a Capcom valaha volt legjobban indító játéka, a Monster Hunter: World az elsőről a harmadik helyre csúszott. A FIFA 18 és a GTA V tartotta negyedik és ötödik pozícióját, a Call of Duty WWII lett a hatodik, a Mario Kart 8 Deluxe, valamint a Super Mario Odyssey stabilan megmaradt a hetediken és a nyolcadikon, a kilencedikre a tizenötödikről ugrott fel az Assassin's Creed Origins, a tizedikre pedig meglepő módon a The Evil Within 2 került, aminek a listát összeállító UKIE szerint leárazások lehetnek az okai. 

Íme tehát a top 10, és erre a top 40.

1. Shadow of the Colossus
2. EA Sports UFC 3
3. Monster Hunter: World
4. FIFA 18
5. Grand Theft Auto V
6. Call of Duty: WWII
7. Mario Kart 8 Deluxe
8. Super Mario Odyssey
9. Assassin's Creed Origins
10. The Evil Within 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)