Hirdetés

Shadow of the Tomb Raider - a fejlesztők elégedettek az eladásokkal

|

A játék megjelenése környékén minden jel arra utalt, hogy a Shadow of the Tomb Raider bukik, de az Eidos Montréal nem szomorú.

Hirdetés

Jó értékeléseket kapott a legfrissebb Tomb Raider széria befejező része, de a Square Enix februárban közzétett, negyedéves pénzügyi jelentésében arról írt, hogy a megjelenéskor sem a Shadow of the Tomb Raider, sem a Just Cause 4 nem teljesített jól.

Hirdetés

Ezt akkor a kiadó annak tulajdonította, hogy amikor ezek megjelentek, más játékok vonták el a játékosok figyelmét (és pénzét). Most a USgamernek nyilatkozva az Eidos Montreal egyik képviselője azt mondta, a csapat mind a kritikusi értékelésekkel, mind az eladásokkal elégedett, és ezért gyártották folyamatosan a DLC-ket is. Továbbá jó kapcsolatot alakítottak ki a Crystal Dynamicsszel és más stúdiókkal, remélik, a jövőben is dolgozhatnak másokkal együtt. Hozzátette még, hogy meglepődne, ha nem térne vissza Lara valamilyen formában, de tervekről még nem beszélt.

A Shadow of the Tomb Raider valóban nem lett egy rossz játék, ha egy kevésbé zsúfolt szezonban adják ki, az indulása is jobb lehetett volna. Ugyanakkor örülünk, hogy végül sokan bepótolták - bizonyára az is segített, hogy bekerült az Xbox Game Pass felhozatalába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)