Hirdetés

Kiderült, a Middle-earth: Shadow of War vagy a The Evil Within 2 érdekel-e több játékost

|

A brit játékeladási toplistán az első helyet egyik sem tudta megszerezni, de jól indultak. Az egyik jobban.

Hirdetés

A két játék nyilván összehasonlíthatatlan, csak a ronda lényeken és az akción osztozkodnak, viszont mindkettő a múlt héten jelent meg, úgyhogy a játékeladási lista miatt mégis szembe lehet őket állítani.

Hirdetés

A FIFA 18 már harmadik hete töretlenül tartja első helyét (bár a megelőző héthez képest az eladások 55%-kal zuhantak), ez a Call of Duty WWII megjelenéséig így maradhat. A második helyet viszont a Middle-earth: Shadow of War sikeresen elvette a Forza Motorsport 7-től, ami a negyedik pozícióba csúszott vissza. A harmadik a The Evil Within 2 lett, úgyhogy a Bethesdánál megint örülhetnek, viszont elődjénél 75%-kal kevesebben vették meg a megjelenés hetében (digitális eladásokat nem számolva). A Forza Horizon 3, a Destiny 2, a Grand Theft Auto V és a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy sorrendjében nem volt változás, mindegyik két hellyel csúszott lejjebb, viszont a LEGO Worlds egyet javított, a LEGO Ninjago Movie Videogame pedig hármat rontott. A Mario Kart 8 a top 10-ből kicsúszva a 11., az NBA 2K18 9. helyett a 18. lett. A top 10-et alább láthatjátok, a top 40-et itt.

1. FIFA 18
2. Middle-earth: Shadow of Mordor
3. The Evil Within 2
4. Forza Motorsport 7
5. Forza Horizon 3
6. Destiny 2
7. Grand Theft Auto V
8. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
9. LEGO Worlds
10. The LEGO Ninjago Movie Videogame

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)