Hirdetés

Shenmue 3 - sokan visszakérik a pénzüket az Epic-exkluzivitás miatt

|

A készítők visszafizetéssel engesztelik ki az elégedetlenkedő felhasználókat.

Hirdetés

A rajongók legnagyobb örömére a Shenmue 3 is felbukkant az idei E3-on egy hangulatos trailer és a gyűjtői kiadás képében, csakhogy sokaknak arcára fagyott a mosoly, mikor kiderült, hogy a játék PC-re az Epic Games Store-on keresztül érkezik (ezenkívül persze jön PlayStation 4-re is). 

Hirdetés

A játékot eredetileg Steamre tervezték kiadni és ezt ígérték a Kickstarter-támogatóknak is, így mikor bejelentették, hogy Epic Games Store-exkluzív lesz, akkor sokan csalódtak, ezt pedig jelezték is a készítők felé. Az illetékesek nem maradtak tétlenek, a kampánynál megjelent egy közlemény, miszerint az YS Net, a Deep Silver és az Epic elnézést kér a kellemetlenségek miatt és vállalják, hogy a támogatók dönthetnek egy másik változat mellett (akad olyan opció is, hogy egy évvel később megkapják a Steam kulcsot, tehát valószínűleg csak ideiglenes az Epic-paktum) vagy élnek a visszafizetés lehetőségével. 

Hogy a kárpótlási rendszer hogyan fog működni a gyakorlatban, azt egyelőre még nem tudni pontosan, de a posztban azt ígérik, hogy hamarosan részletesen is beszámolnak a részletekről. Ti támogattátok a projektet? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)