Hirdetés

Shenmue 3 - összesen több mint 7 millió dollár gyűlt össze a játékra

|

Rengeteg pénzt kaptak a fejlesztők a kampány során, amelyet 80 ezernél is többen támogattak az elmúlt években.

Hirdetés

A Shenmue 3 fejlesztése miatt indított Kickstarter-kampány eredetileg 2015-ben ért véget, és már akkor több millió dollárt dobtak össze a rajongók a projektre. Viszont azóta még egy közösségi kalapozás futott le sikeresen , így most megtudtuk, valójában mennyi pénz gyűlt össze a játékra.

Hirdetés

A játékot fejlesztő Ys Net közzétette, hogy a kampányoknak köszönhetően 7 179 510 dollárnyi támogatás gyűlt össze a Shenmue 3-ra. A hatalmas összeg elérésében pedig 81 087 rajongó segített, szóval a jelek szerint elég sokan szeretnék, hogy elkészüljön a játék.

Szerencsére 2019. augusztus 27-én meg is érkezik a régóta várt Shenmue rész, feltéve persze, ha nem csúszik tovább a megjelenése.

Ti várjátok már a Shenmue 3-at?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)