Hirdetés

Shovel Knight - rengeteget kapkodtak el belőle

|

Szép teljesítményt tudhat magáénak a Yacht Club Games 2D-s akció-platformere.

Hirdetés

Egy rendkívül sikeres Kickstarter-kampány után 2014 nyarán jelent meg a Shovel Knight, amelyben az "ásós lovagot" irányítva harcolhatunk és kereshetünk kincseket, mindezt 8-bites grafikai körítésben. A recept már elsőre is szimpatikus volt, de sokkal jobban bejött, mint azt gondoltuk volna. Szóval jár a gratuláció a fejlesztőknek, szép eredményt értek el.

Hirdetés

A játékot készítő Yacht Club Games adatai szerint a Shovel Knightból a megjelenése óta, vagyis öt év alatt már több mint 2,5 millió példány talált gazdára, amelyet tizenkét platformon sikerült neki összeszednie és ebbe minden bizonnyal beleszámít az eredeti kiadás, a Treasure Trove és az önállóan játszható Shovel Knight: Specter of Torment is. 

Egy indie csapattól ez nem kis teljesítmény. A széria egyébként hamarosan újabb tartalmakkal fog bővülni, hiszen készül egy új kampány, a King of Cards, jön egy multira fókuszáló cím, a Shovel Knight Showdown és úton van a Treasure Trove amiibo is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)