Hirdetés

Lemondott Shuhei Yoshida, a Sony Worldwide Studios elnöke

|

Viszont így is a cégnél marad, helyét pedig a Guerrilla Games egyik alapítója veszi át.

Hirdetés

Jelenleg 14 belsős stúdióval rendelkezik a Sony, és ezek mindegyikét Yoshida felügyelte eddig. Most a nem kevésbé kompetens, 2001 óta a Sonyval dolgozó Hermen Hulston a sor, hogy figyelje, hogyan haladnak a fejlesztések, valamint segítse a csapatok munkáját, hogy még éveken át minőségi exkluzívok készülhessenek PlayStationre.

Hirdetés

Jim Ryan, a PlayStation elnök-vezérigazgatója elmondta, nagy dolog, hogy egy európai származású ember tölti be ezt a tisztséget a továbbiakban.

"Hermen a videojátékipar egyik leghatékonyabb és legnagyobb tiszteletben álló vezetője. Szenvedélyes támogatója az általa irányított csapatoknak, és érti, hogyan kell kreatív tehetségeket bátorítani, hogy remek élmények szülessenek a kezük alatt. Semmi kétségem afelől, hogy Hermen vezetése alatt csapataink kielégítő, változatos élményeket szállíthatnak, állandó gyakorisággal."

A Guerrillát a jövőben Angie Smets, Jan-Bart van Beek és Michiel van der Leeuw vezetik megosztva. Valószínűleg nem csak egy projekten dolgozik a csapat, de az szinte biztos, hogy a Horizon Zero Dawn 2 már javában készül, akár a PS5 egyik nyitócíme is lehet.

Yoshida eközben egy új divízió élére állt, mely független fejlesztőket hivatott támogatni, hogy megvalósíthassák különleges elképzeléseiket. Az átszervezésekre részben a PlayStation 5 közelgő megjelenése miatt volt szükség, úgyhogy számíthatunk arra, hogy néhány dolog másképp lesz, mint a még futó generációban. Addig viszont lesz még minimum egy The Last of Us 2 és egy Ghost of Tsushima is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)