Hirdetés

Sikeres játéksorozattól igazolt vezetőt a Crysis 4 élére a Crytek

|

Hamarosan felpöröghet a Crysis 4 fejlesztése, miután a Crytek kinevezte a játék direktorát.

Hirdetés

Bár a Crysis játékok remasterei esetében a Crytek nem tett meg mindent, hogy a szériát eddig nem ismerő játékosoknak érdekessé tegye a franchise-t, a negyedik, teljes értékű résszel újrapróbálkozhat. Nem tudni még, mikorra készül el a játék, de a toborzás és a fejlesztés egyaránt halad, és most egy iparági veteránt sikerült megnyerni vezetőnek.

A projekt élén az a Mattias Engström áll mostantól, aki korábban az IO Interactive-nál a Hitman 3 game directoraként, valamint az ezt megelőző két játék esetében pályatervezőként tevékenykedett.

Hirdetés

Korábban egyébként a Ubisoftnál volt, ahol ugyancsak a bejárható területekért felelt a Far Cry 3 és az Assassin's Creed: Revelations esetében. 

A Crysis 4 egyébként még csak munkacím, lehet, hogy nem ez lesz az új játék neve. Még messze van a megjelenés, a Crytek javában keresi az új munkatársakat művészeti és programozói területekre egyaránt.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Avni Yerli, a Crytek fejese még januárban mesélt a projektről, akkor is kihangsúlyozva, hogy idő kell, mire bármi lesz belőle. Reméljük, ezúttal nem csak a látványra, hanem egyéb területekre is elegendő figyelmet fordítanak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)