Hirdetés

Sikeres volt a Humankind, számíthatunk a folytatásra

|

A Sega statisztikái szerint jól teljesített Amplitude Studios stratégiai játéka.

Hirdetés

A civilizációmenedzselős stratégiák trónján jó ideje a Firaxis Civilization szériája foglal helyet, ugyanakkor nemrég felbukkant egy komoly kihívó az Amplitude Studios projektjének képében.

A Humankind tesztünk szerint évek óta nem jutott ilyen közel játék a trónfosztáshoz, azonban az alapanyagnak szükség van még pár részre és néhány évnyi tapasztalatra, hogy kiforrottabbá váljon. Nos, úgy tűnik, hogy ez sem a vásárlókon, sem a kiadón nem fog múlni. 

Hirdetés

A Sega közzétette a legújabb pénzügyi jelentését, amelyből kiderül többek között az is, hogy miképpen teljesített a 4X-es stratégia, a Humankind anyagilag. Noha konkrét számok nem hangzottak el az egyéb üzletekből származó bevételek miatt, azonban a vezérigazgató, Haruki Satomi elmondta, hogy a játék jól indított, hozzájárult a második negyedéves kedvező eredményekhez és számíthatunk rá, hogy a jövőben sorozat válik belőle. Satomi szerint látnak potenciált ebben a címben, olyan IP lett, amelyet sokáig szeretnének gondozni. 

A Humankindot csak PC-re és Google Stadiára adták ki idén augusztusban, viszont már a megjelenés napjától kezdve benne volt a Game Pass szolgáltatásban, ami valószínűleg szintén hozzájárult a teljesítményéhez. A fejlesztők egyébként a közelmúltban partnerségre léptek a mod.io-val, hogy feltuningolják a modding ökoszisztémájukat és már ki is adtak pár béta eszközt, szóval a közeljövőben a modderek rászabadulhatnak az alapanyagra és kibővíthetik azt. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)