Hirdetés

Idén sem jelenik meg a Skull & Bones

|

A Ubisoft kalózos játékának megjelenését eredetileg 2018-ra tervezték.

Hirdetés

Valószínűleg a minden rossz előjel ellenére egyre jobban teljesítő Sea of Thieves is beleszólt a kiadó terveibe, ezért kell ennyit várnunk az Assassin's Creed IV: Black Flaggel bevezetett hajózásra épülő játékra.

Hirdetés

A Skull & Bonest a 2017-es E3-on mutatták be, majd 2018-ban is szót ejtettek róla, de a megjelenést 2019-re tűzték ki. A Ubisoft legfrissebb pénzügyi jelentéséből azonban kiderült, hogy leghamarabb a 2019/20-as pénzügyi negyedév után, azaz 2020. április 1-jét követően játszhatunk vele. Az indoklás szerint több időre van szükség, hogy a játékosok elvárásainak megfeleljen a kész termék, ami ugyancsak arra utal, hogy többet kínál majd, mint ahogy eredetileg tervezték - és többet a jelenleg piacon lévő kalózos játékoknál.

Azért reméljük, legalább egy új trailert kapunk az év végéig, de az már biztos, hogy a játék az idei E3-at is kihagyja. Ha elkészül, alapvetően egy hajós taktikai akciójáték lesz, melyben más játékosokat küldhetünk a tenger mélyére. Nem kizárt, hogy lesznek egyéb lehetőségek, például elhagyhatjuk a hajót. Meglátjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)