Hirdetés

Elhagyta a Sledgehammer Gamest két alapítója

|

Miután segítettek összerakni az utóbbi évek legjobb Call of Duty játékát, mindketten új szerepben folytatják karrierjüket.

Hirdetés

A Call of Duty: WWII nem csak a pénztáraknál lett sikeres, az internetes visszajelzések is sokkal jobbak, mint az elmúlt néhány évben. Nagy eredményt ért el ezzel a Sledgehammer, most a Treyarch-on lesz a sor, hogy idén folytassa a haladást.

Hirdetés

Ha minden jól megy, 2020-ban találkozunk a csapat új játékával, viszont ezt már nem közvetlenül Michael Condrey és Glen Schofield alapítók fogják felügyelni. Ők ugyanis más vezető pozíciót kaptak az Activision berkein belül, helyüket Aaron Halon veszi át, aki a Sledgehammer megszületése óta ott dolgozik, és egyébként 20 éves tapasztalata van már az iparban. 

A munka valószínűleg zavartalanul folytatódik, jönnek a WWII-höz az új DLC-k, és megkezdődik a munka a következő játékon.

Schofield egyébként új játékötletek megvalósításáról fog dönteni, viszont azt nem tudjuk, Condrey mit csinál majd. Reméljük, valami hasonlóan fontosat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)