Hirdetés

Valószínűleg mégsem Mad Box lesz a Project Cars fejlesztőinek konzolja

|

Egy hasonló nevű francia stúdió közbeszólt.

Hirdetés

Mi is beszámoltunk már arról, hogy a Project Cars fejlesztőcsapata, a Slightly Mad Studios hardveres fronton is nagyot szeretne gurítani, ezért tervezett egy futurisztikus konzolt, amely Mad Box névre hallgat, és egyedi kontrollerrel is rendelkezik. A stúdió most nem várt akadályba ütközött.

Hirdetés

A PCGamesInsider információi szerint a cég be szerette volna jegyeztetni a "Mad Box" védjegyet az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatalánál még az év elején, azonban a francia Madbox stúdió megtorpedózta azt. A stúdió amiatt aggódik, hogy a hasonlóság miatt a nyilvánosság könnyen összetévesztheti a két nevet. 

A Slightly Mad Studios úgy döntött, hogy nem veszi fel a harcot a Madbox-szal, ezért április 5-én visszavonta a védjegykérelmét. Egyelőre nem tudni, hogy mi a tervük, megoldják-e a problémát egymás között vagy egyszerűen előhozakodnak egy másik fantázianévvel. Az viszont biztos, hogy muszáj valamit kitalálniuk, ha már egyszer a "világ legerősebb konzolját" tervezik kiadni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)